Virtual CFO

Vaša “virtualna” finančna ekipa.

Zgradili ste podjetje, na katerega ste lahko ponosni. Zdaj je čas, da nadaljujemo. Ne glede na to, ali načrtujete širitev podjetja, morda združitev ali prevzem, sami krmarite pri financiranju ali potrebujete nekoga, ki mu lahko zaupate, da vam posreduje ideje ali zgolj neodvisno mnenje – razmišljanje zunanjega strokovnjaka. Naš cilj je dvigniti vaše poslovanje na višjo raven. Čas je, da vidite večjo finančno ali poslovno sliko poslovanja vašega podjetja.

95 % malih in srednje velikih podjetij ni dovolj velikih, da bi si privoščilo finančnega direktorja za polni delovni čas. Toda vzpostavitev ciljev in procesov poslovanja za celotno podjetje – od politik in postopkov do programov in praks, namenjenih nenehni rasti – je nekaj, kar potrebuje vsako podjetje. In tu nastopijo naši virtualni finančni direktorji: Storitve virtualnega finančnega direktorja so nov način, ki manjšim podjetjem omogoča podporo finančnega strokovnjaka v obsegu kot ga potrebuje. Virtualni finančni direktor bo opravljal vse naloge tradicionalnega finančnega direktorja, vendar bo delal na daljavo, s krajšim delovnim časom in le po potrebi.

Še niste tako veliki, da bi zaposlili finančnega direktorja za polni delovni čas? Najemite finančnika le za del opravil. Zaupajte mu planiranje, postavitev finančne strategije, usmerjanje računovodskega oddelka, avtomatizacijo računovodstva, obračun plač, evidentiranje, nadzor ali notranje ali zunanje finančno poročanje v obsegu, kot ga potrebujete.

Na voljo smo na zahtevo, kjerkoli in kadarkoli – za vprašanje, pomislek, pogovor ali preprosto za zagotovilo, da gre vaš naslednji poslovni podvig v pravo smer.

Naši virtualni finančni direktorji so mojstri v svojem poslu, zato lahko zaupate, da sprejemate najboljšo finančno odločitev za svojo ekipo in prihodnost vašega podjetja. V povprečju imajo več kot 15 let izkušenj pri ohranjanju podjetnikov na vrhu svoje igre.

Nudimo izbor strokovnih, vrhunskih finančnih storitev s področja priprave na zbiranje zagonskih sredstev, razvoja poslovnih načrtov, implementacije sistemov in procesov, implementacije proračunskih sistemov, celovitih pregledov finančnega stanja, skrbnega pregleda, načrtovanja denarnih tokov, stroškov upravljanje, davčnega načrtovanja, izhodne strategije, odnosa z vlagatelji, upravljanje preobrata in še veliko več.

Vaš virtualni finančni direktor bo predan vaši ekipi, kjer bo podpiral, negoval in uresničeval vaše velike ideje. Vaše podjetje si zasluži predanega člana ekipe, ki se osredotoča na ključne finančne zadeve, da boste lahko brez skrbi, prepričani, da greste v pravo smer.

S pripravo proračuna in napovedovanjem denarnega toka vam lahko pomagamo zgodbo o vašem podjetju predstaviti v številkah ter se poglobiti v vaše finance s stvarmi, kot je analiza variance. Pomagamo vam tudi pri izračunu različnih KPI-jev, ki vodijo vaše podjetje naprej; če morate naslikati sliko, napisati predstavitev za vlagatelje ali poročati upravnemu odboru, vam lahko pomagamo sestaviti vse naštete vrste paketov poročil.

Niste prepričani, ali ste pripravljeni na pomoč zunanjega virtualnega finančnega direktorja? Pogovorite se z nami in izkoristite brezplačen posvet o tem, ali (in kako) bi vam najem virtualnega finančnega direktorja koristil.

Imate pereča finančna vprašanja, na katera potrebujete odgovor? Želite zvočno ploščo, s katere boste odbijali ideje? Se poskušate odločiti, ali je virtualni finančni direktor pravi za vaše podjetje? BREZPLAČNO rezervirajte 30 minut pri enem od naših virtualnih finančnih direktorjev na zahtevo.

Uradne ure finančnega direktorja so bile včasih rezervirane samo za stranke, zdaj pa jih odpiramo javnosti. Prijavite se še danes!

Potrebujete hitri nasvet?

Kontaktiramo vas v 24 urah.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field