O nas

Živimo v hitro spreminjajočem se svetu, kjer se lahko stvari spremenijo v vsakem trenutku. Zato verjamemo, da bi morali biti vaši računovodje zanesljivi in s stabilno ter močno prisotnostjo – takšno, ki zagotavlja zanesljivost, ko je vse drugo nezanesljivo.

Smo izkušena ekipa strokovnjakov, ki rezultatom vašega poslovanja doda novo dimenzijo. Obvladamo strokovna in poslovna znanja, kar skupaj z izkušnjami iz različnih področij združujemo v ponudbo celovitih rešitev. Smo PRIMA ekipa z večletnimi izkušnjami s področja računovodstva, ki stremi k rednemu izobraževanju, najvišji kakovosti opravljenih storitev in najnaprednejšim tehnološkim trendom v računovodski dejavnosti.

Smo mladi po srcu, a izkušenih in umirjenih misli.

Zavedamo se, da je prava informacija ob pravem času ključnega pomena za vaše dobre poslovne odločitve in podporo vodenju vašega podjetja. Vodenje podjetja s pravimi informacijami podjetju prinese višjo dodano vrednost in nadpovprečen uspeh. Dobri medsebojni odnosi in razvoj vseh pogodbenih strank pa so ključni za doseganje tako vaših, kot tudi naših začrtanih ciljev.

Dobrodošli v novem, sodobnem načinu vodenja računovodstva. Naš sodoben pristop združuje povezanost prefinjenih spletnih aplikacij, tudi popolnoma brezpapirne procese in dobro usposobljeno, proaktivno ekipo strokovnjakov, ki pomagajo razbremeniti breme vodenja vašega podjetja.

Ste v dobrih rokah.

Več kot 100 inovativnih podjetnikov, kot ste vi, nam zaupa vodenje računovodsrva njhovega podjetja. V resnici ne potrebujete računovodje za polni delovni čas, vendar si še vedno zaslužite podporo strokovnjakov računovodstva in analitike za najboljše rezultate vašega podjetja.

Potrebujete hitri nasvet?

Kontaktiramo vas v 24 urah.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Ekipa

ki poskrbi, da je decimalna vejica vaših poslovnih rezultatov postavljena na najbolj optimalno mesto.

Matjaž

vodja računovodstva

Maja

računovodja

Nina

knjigovodja

Katarina

knjigovodja

Zakaj izbrati nas

SPOZNAJMO SE

Želite tudi vi najboljšo računovodsko izkušnjo?

Drugi o nas

Naši koraki sodelovanja