Vrhunske računovodske storitve

Prave računovodske informacije ob pravem času so ključnega pomena za vaše dobre poslovne odločitve in vodenje vašega podjetja. Vodenje podjetja s pravimi informacijami podjetju prinese višjo dodano vrednost in nadpovprečen uspeh. Z našimi računovodskimi storitvami nudimo učinkovito podporo vašemu poslovnemu odločanju, s katerim boste sprejeli prave odločitve za večjo rast in konkurenčnost vašega podjetja.

Držimo se načela, da ne nudimo zgolj računovodskih storitev, ki izpolnjujejo le najnujnejše obveznosti priprave podatkov ter oddaje obveznih obrazcev (običajno za državne organe), temveč z vsakim poslovnim partnerjem preverimo, katere računovodske podatke in informacije potrebuje, da bo njegovo poslovanje kar najbolj optimalno.

Živimo v hitro spreminjajočem se svetu, kjer se lahko stvari spremenijo v vsakem trenutku. Zato verjamemo, da bi morali biti vaši računovodje zanesljivi in s stabilno ter močno prisotnostjo – takšno, ki zagotavlja zanesljivost, ko je vse drugo nezanesljivo.

Dobrodošli v novem sodobnem načinu vodenja računovodstva. Naš sodoben pristop združuje povezanost prefinjenih spletnih aplikacij, tudi popolnoma brezpapirne procese in dobro usposobljeno, proaktivno ekipo strokovnjakov, ki pomagajo razbremeniti breme vodenja vašega podjetja.

Naše prednosti so:

ZNANJE IN IZKUŠNJE

Uspešno združujemo strokovna in poslovna znanja, ki so oplemenitena z večletnimi izkušnjami in vam tako nudimo najboljše rešitve za vaše poslovanje.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Pred samim pričetkom sodelovanja si vzamemo čas, analiziramo vaš posel in posebnosti vašega podjetja. Svoje storitve prilagodimo značilnostim vašega podjetja, panoge, v kateri delujete ter načinu in obsegu poslovanja. Vsakemu poslovnemu partnerju se posvetimo individualno, preučimo posebnosti vašega poslovanja in vam glede na začetno analizo tudi ustrezno svetujemo.

SVETUJEMO IN PREDLAGAMO

Zavedamo se, da je vsak strokovnjak na svojem področju. Pripravimo vam poročila, ki jih potrebujete za svoje poslovanje. Ob posredovani povratni informaciji vam predstavimo številke vaših rezultatov poslovanja in svetujemo, kaj bi bilo potrebno storiti, da bo v prihodnje končna slika še lepša. Včasih majhne spremembe v načinu poslovanja prinesejo velike rezultate!

NOVE OBLIKE POSLOVANJA VIDIMO KOT IZZIV

Kickstarter kampanje, poslovanje preko Amazona, vse več poslovanja tako v Evropski uniji kot tudi v tretje države, ponudba storitev po celem svetu (freelancing) – to je samo nekaj primerov poslovanja, ki jih opravljajo naši poslovni partnerji in za katere smo se z veseljem dodatno izobrazili, da lahko nudimo vrhunske storitve in pomoč pri poslovanju.

KOMUNIKATIVNOST

Vprašanja, zadrege in dileme je najbolje reševati sproti. Naša telefonska linija in elektronska pošta sta zato vseskozi odprti za vaš klic ali e-mail. Informacije vam kljub strokovni tematiki posredujemo na jasen in razumljiv način, da se lahko o njih odkrito pogovorimo.

100% DISKRETNOST

Naše poslovanje temelji na podlagi visokih etičnih in moralnih standardov. Zagotavljamo vam 100 % diskretnost in zaupnost pri vaših podatkih in poslovnih informacijah vašega poslovanja, s katerimi se srečujemo v sklopu našega medsebojnega sodelovanja.

Potrebujete hitri nasvet?

Kontaktiramo vas v 24 urah.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field